Preduzeće za projektovanje, proizvodnju i remont hidraulike i pneumatike

O nama

Kratki istorijat i proizvodni program

Preduzeće KARIĆPROJEKT d.o.o. iz Trstenika osnovano je 1993. godine kao preduzeće za projektovanje, proizvodnju i održavanje procesne opreme, čiji se radni proces obavlja uz pomoć hidraulike i pneumatike.

Što se tiče proizvodnje osnovna delatnost nam je razvoj i proizvodnja hidrauličkih i pneumatičkih cilindara po evropskim standardima za potrebe privrede.

Pored standardne izrade (koje imate u prilogu) izrađujemo za potrebe tržišta i cilindre za specijalne namene kao što su teleskopski cilindri, cilindri za otežane uslove rada (železare, građavinske mašine, isl.), pneumatičke tandem cilindre za duvanu “PET” ambalažu koji rade bez zauljivanja sa veoma dugim vekom trajanja.

KARIĆPROJEKT d.o.o. je ponosni nosilac prestižnog TÜV sertifikata za uvođenje i primenjivanje sistema za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2015 .

Osnovne dimenzije i radni pritisci za standardni program dati su Vam u katalogu.

Van standardne cilindre izrađujemo do prečnika Ø 400mm i radnim pritiskom do 300bar.
Za sve tipove cilindra radni hod je od 10mm do 2500mm.

Ako se ukaže potreba vršimo remont svih tipova cilindara, kod kojih konstrukciona izrada omogućava demontažu istog, bez obzira na proizvođača, po ekonomski isplativoj ceni u odnosu na nove cilindre.

Za sve cilindre bilo da se radi o novim ili remontovanim GARANTNI ROK JE 12 MESECI OD DANA ISPORUKE.

Za sve pojedinosti oko proizvoda, cena, rokova isporuke, servisiranja i ugradnje cilindara, kontaktirajte nas i rado ćemo Vam pomoći!